beneficii

17 beneficii ale uleiului de pește

Mai sunt printre noi câțiva care îşi mai amintesc de „chinul zilnic” din copilărie, când înghiţeau câte o liguriţă de ulei de peşte. Gustul grețos al preparatului i-a făcut pe aceștia să nu mai mănânce pește. Acum, din fericire, farmaciile sunt pline de suplimente nutritive din ce în ce mai […] mai mult »

au nevoie copiii de omega 3

Au copiii nevoie de acizi grași omega 3?

În ultimii ani, acizii grași omega-3 au devenit o stea a nutriției internaționale. Dar ce sunt ei? „Omega-3 sunt acizi grași esențiali care ajută la hrănirea creierului și îl mențin sănătos”, spune dieteticianul pediatru Laura Gibofsky. Acestea fac parte din procesul de construire a celulelor noi – cheia dezvoltării sistemului […] mai mult »

lipsa de vitamine

A, B, C, D, E și Omega-3: Ce lipsește din dieta ta?

Oboseală, piele uscată sau lupta permanentă cu răceala? Dacă simți că ceva nu este în regulă cu tine, s-ar putea să ai o lipsă de vitamine și minerale. Ele ajută celulele și organele să funcționeze așa cum ar trebui și să stimuleze sistemul imunitar, printre altele. De obicei, cel mai […] mai mult »

nuci pecan

Ce pot face nucile pecan pentru sănătatea cardiovasculară?

Consumul de alimente care vă pot ajuta să vă mențineți o inimă sănătoasă, să scădeți nivelul colesterolului și să echilibrați tensiunea arterială este importantă pentru menținerea unei calități ridicate a vieții. Nutrineții denși, cum ar fi nucile, castanele și nucile pecan, sunt recunoscute ca o componentă importantă a oricărei diete […] mai mult »