Pericolele deficitului de Omega 3 și avantajele menținerii unui nivel optim în organism

Despre alimentele care conțin Omega 3 se spune că ajută la reducerea riscului de boli de inimă datorită abilităților lor de reducere a inflamațiilor din organism. Acestea sunt, de asemenea, necesare pentru asigurarea unei funcții neurologice adecvate, întreținerea membranei celulare, reglarea dispoziției și producerea de hormoni. Acesta este motivul pentru […] mai mult »

omega-3

10 semne care îți arată că ai un deficit de Omega 3!

Deficitul de Omega 3 este observat prin mai multe semne date de organism, de la articulații nesănătoase, incapacitate de concentrare și atenție și până la probleme mai grave, toate aceste lucruri pot fi prevenite prin consumarea unor alimente bogate în Omega 3 sau pur și simplu prin suplimente pe bază […] mai mult »

Beneficiile grăsimilor Omega 3 asupra creierului

Beneficiile esențiale ale grăsimilor Omega 3 sunt asigurarea unei memorii mai bune și a unei stări bune de sănătate generală a creierului. Cheia asigurării acestor efecte benefice este reprezentată de obținerea de grăsimi Omega 3 din alimentele și suplimentele potrivite. Omega 3, un factor esențial pentru sănătate Descoperirea importanței acizilor […] mai mult »