Are sau nu nevoie creierul copilului de perioade de repaus?

În zilele noastre copii sunt mai ocupaţi decât părinţii, iar acest fapt se datorează unei palete extrem de variate de activităţi extracuriculare la care, uneori din dorinţă proprie, alteori pentru a le face pe plac adulţilor, copilul se înscrie şi trebuie să meargă săptămânal. Astfel, chiar şi după terminarea orelor […] mai mult »

Uleiul de peşte – proprietăţi şi de la ce vârstă poate fi administrat copilului

Beneficiile uleiului de peşte pentru sănătatea şi buna funcţionare a corpului uman sunt de necontestat. Uleiul de peşte asigură organismului nostru rezistenţă la stres şi oboseală, întăreşte sistemul imunitar, ajută activitatea cerebrală şi susţine un echilibru total,  puternic şi stabil. Produsele Lysi au proprietatea de a pune la dispoziţia doritorilor […] mai mult »

Inteligenţa copilului – trucuri pentru a o menţine antrenată

Fiecare părinte se simte mândru când constată că puiul lui dă dovadă de o inteligenţă specială, când demonstrază rapiditate în dezvoltarea abilităţilor, când memorează, gestionează, deduce, învaţă şi se poate raporta contextului social în care trăieşte. Inteligenţa este moştenită genetic, însă poate fi şi stimulată şi susţinută prin crearea tuturor […] mai mult »