Omega 3 are grijă de sănătatea unghiilor, părului şi a pielii tale

Oamenii au fost întotdeauna preocupaţi de starea lor de sănătate, dar nu au ignorat nici aspectul estetic, acesta fiind într-un fel “cartea de vizită”, care îi reprezintă pe fiecare în relaţiile cu semenii lor, în societate.
Cercetătorii au venit desigur în sprijinul tuturor, pentru a descoperi cele mai bune metode şi mijloace pentru a îmbunătăţi acest aspect.

Sănătatea perfectă a trupului se reflectă şi prin aspectul şi calitatea pielii unui individ. Când pielea are un aspect tern, uscat, ridat, lipsit de supleţe şi strălucire, dă un semnal de alarmă că există carenţe şi trebuie luate măsuri.
 
În primul rând, trebuie să ştim care este rolul şi aportul vitaminelor în sănătatea pielii.
Vitamina A (retinol) este cea care hrăneşte, restaurează şi hidratează celulele pielii; Vitamina D ajută la absorbţia mineralelor necesare pentru întărirea şi vindecarea pielii; Omega-3 şi alţi acizi graşi polinesaturaţi reprezintă sursa de energie pentru celule, asigurând nutriţia, hidratarea lor şi accelerarea procesului metabolic la nivel celular. Efectul se vede prin supleţea pielii, prin dispariţia zonelor inflamate sau pigmentare ale pielii. Totodată, se observă o atenuare a ridurilor existente şi întârzierea apariţiei altora noi.
Toate aceste vitamine şi beneficiul lor pentru îmbunătăţirea aspectului şi calităţii pielii, se pot obţine cu ajutorul consumului de alimente bogate în Omega-3, precum şi a suplimentelor de ulei de peşte.
Produsul recomandat este Ulei din ficat de cod cu aromă de lămâie şi mentă Lysi,  care are acţiune benefică pentru toate categoriile de vârsta, contribuind, prin compoziţia lui bogată în acizi graşi EPA, DHA şi vitamine, la îmbunătăţirea sănătăţii întregului organism şi a pielii desigur, care capătă un aspect tineresc. (Mai multe amănunte aici: https://www.lysi.ro/lysi-produse-cu-ulei-de-peste-pur-islandez/ulei-din-ficat-de-cod-cu-aroma-de-lamaie-si-menta/). 

Frumuseţea nu înseamnă numai piele frumoasă şi sănătoasă, ci şi starea de sănătate a părului şi a unghiilor. Femeile sunt foarte sensibile la acest aspect şi sunt mereu în căutarea de noi metode de tratament şi produse ajutătoare.
Lungile şedinţe de tratamente profesionale, cu măşti, masaje, aplicare de unghii false,  meşe, extensii sau peruci necesită timp, sunt obositoare şi costisitoare. În plus, toate acestea sunt doar soluţii de moment, care trebuie repetate periodic.
 
Producătorul de uleiuri de peşte Lysi oferă o soluţie mai bună pentru rezovarea acestor neajunsuri. Sunt uleiurile pure obţinut din peşte crescut în oceanele nordice, prelucrate cu aparatură de ultimă generaţie şi oferite consumatorilor în stare lichidă sau sub formă de capsule. Aceste produse de suplimente alimentare Lysi, cu conţinut de acizi graşi sunt deja un brand pe plan internaţional.
Consumul suplimentelor din ulei de peşte întăreşte şi însănătoşeşte firul de păr şi compoziţia unghiilor, redă părului strălucire, elasticitate, îl ajută să se îndesească ca volum şi împiedică căderea lui. Se pot rezolva cu succes şi cazurile de alopecie.
De asemenea, unghiile capătă un aspect sănătos, nu mai sunt friabile şi contribuie din plin la aspectul frumos al mâinilor, exact ceea ce îşi doresc femeile.
Acizii graşi Omega-3 din uleiul de peşte realizează toate schimbările enumerate mai sus, ajutaţi desigur de vitaminele A, D şi mineralele extrase din carnea peştelui prelucrat cu atenţie şi grijă.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*