Uleiul de peşte – proprietăţi şi de la ce vârstă poate fi administrat copilului

Beneficiile uleiului de peşte pentru sănătatea şi buna funcţionare a corpului uman sunt de necontestat. Uleiul de peşte asigură organismului nostru rezistenţă la stres şi oboseală, întăreşte sistemul imunitar, ajută activitatea cerebrală şi susţine un echilibru total,  puternic şi stabil.

Produsele Lysi au proprietatea de a pune la dispoziţia doritorilor suplimente pe bază de ulei de peşte islandez, de cea mai bună calitate, realizate în cele mai sigure condiţii. Produsele Lysi sunt destinate tuturor categoriilor de vârstă, de la cel mici şi femeile însărcinate, până la şcolari şi persoanele mature.

Compania islandeză este lider mondial în domeniul lipidelor marine, lucrând cu cele mai performante echipamente şi funcţionând după cele mai înalte standarde, încă din anul 1938. Lysi Islanda este cel mai mare producător de ulei din ficat de cod şi a atins excelenţa în cercetare, dezvoltare, comerţ şi vânzări.

Principala proprietate a uleiului de peşte este aceea că poate asigura necesarul maxim de omega 3, acizi graşi esenţiali pe care organismul uman nu-i poate produce. Printr-un aport optim de omega  asigurăm organismului condiţiile pentru a funcţiona normal. Omega 3 ajută la tratarea bolilor de inimă, la reglarea colesterolului şi trigliceridelor, previne bronşita, astmul bronşic, diverse tipuri de cancer, rahitismul, reumatismul, osteoporoza, spasmofilia sau problemele dermatologice.

Prin administrarea suplimentelor de ulei de peşte se reduc inflamaţiile, se măreşte imunitatea organismului, se pot atenua problemele reumatologice, se scade riscul apariţiei bolilor de inimă, se asigură un sistem nervos echilibrat, se susţine o activitate cerebrală bună.

Uleiul de peşte ajută la sanatatea unghiilor şi a firului de păr. Printr-un aport constant de acizi graşi omega 3 se poate trata deficitul de atenţie şi mări capacitatea de memorare. De asemenea, uleiul de peşte bogat în omega 3 combate depresia şi anxietatea.

Pentru copii necesarul de omega 3 este esenţial pentru o bună dezvoltare a activităţii cerebrale, pentru activitatea oculară şi sănătatea oaselor,  pentru buna evoluţie a abilităţilor, pentru concentare, memorare şi învăţare.  

Copiii cărora li se administrează ulei de peşte prezintă o evoluţie semnificativă la nivelul activităţilor de învăţare.

Pentru copiii care prezintă tulburări de comportament şi tulburări neurologice de dezvoltare, uleiul de peşte reprezintă o şansă spre ameliorare.

Uleiul de peşte administrat copiilor diminuează durerile şi inflamaţiile dentare, susţine dezvoltarea armonioasă a sistemului osos şi  efortul fizic.

Copiilor li se va administra ulei de peşte, numai pe baza prescripţiei medicale. Medicul va stabili exact dacă cel mic are nevoie de suplimente,  de la ce vârstă şi în ce cantităţi, ţinând cont de evoluţia acestuia, de comportament şi de istoricul medical.

Se poate începe administrarea uleiului de peşte încă de la cele mai fragede  vârste, chiar şi de la patru săptămâni,  dar numai la indicaţia medicului.

                      


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*