Un gest simplu pentru o viață mai bună

Unora le plac chifteluțele cu ton, unii preferă o salată cu somon afumat, în timp ce alții adoră păstrăvul pregătit pe grătar. Pe lângă faptul că toate aceste preparate sunt absolut delicioase, ce au în comun toate aceste specii de pește? Sunt surse excelente de acizi grași Omega-3. Aceste grăsimi sănătoase oferă o multitudine de beneficii pentru sănătate, de la scăderea inflamației la stimularea funcției cerebrale și la îmbunătățirea dispoziției.

Ce sunt acizii grași Omega-3?

Omega-3 sunt acizi grași polinesaturați, adică grăsimi esențiale pe care corpul nu le poate produce, dar de care are mare nevoie. Prin urmare, trebuie să îi oferim corpului cantitatea necesară de Omega-3 din surse dietetice și din suplimente alimentare. Există trei tipuri principale de acizi grași Omega3, și anume:

  • EPA, acid eicosapentaenoic
  • DHA, acid docosahexaenoic
  • AHA, acid alfa-linolenic

Acizii EPA și DHA se găsesc în principal în pești, în timp ce AHA se găsește în fructe cu coajă lemnoasă, semințe și uleiuri vegetale, precum și în unele legume cu frunze verzi și grăsimi de la animalele hrănite cu iarbă, cum ar fi carnea de la o vită care se hrănește cu iarbă. Printre peștii care au cel mai bogat conținut de acizi DHA și EPA se numără: anșoa, hering, macrou, somon, sardine, sturion, păstrăv și ton.

Pe lângă consumul unor astfel de pești delicioși, acizii grași Omega-3 sunt, de asemenea, disponibili sub formă de supliment alimentar. Lysi România vă pune la dispoziție o gamă amplă de suplimente naturale, așa că puteți achiziționa cu toată încrederea ulei de pește pur islandez. Omega-3 Lysi Capsule este un produs foarte apreciat, la fel cum este și Ulei din ficat de cod pentru copii. Persoanele care au nevoie de un supliment natural foarte concentrat pot opta pentru Lysi Omega-3 Forte, 64 de doze zilnice cu un conținut de ulei de pește cu o concentrație de 60% acizi grași Omega-3, față de 30% care este concentrația naturală.

Care sunt beneficiile acizilor grași Omega-3 pentru sănătate?

 Acizii grași Omega-3 joacă un rol important pentru funcția celulară, astfel încât beneficiile lor sunt multe la număr. Întâi de toate, acizii Omega-3 au capacitatea de a reduce inflamația, care este legată de o serie de boli, de la boli cardiovasculare până la cancer.

Iată, în rândurile următoare, principalele beneficii ale acizilor grași Omega-3:

  • Sănătatea inimii. Acizii Omega-3 reduc tensiunea arterială și ritmul cardiac, protejează împotriva aritmiilor, reduc trigliceridele, reduc inflamația, ridică nivelurile de colesterol bun HDL și previn depunerea de placă pe artere.
  • Protecție împotriva cancerului. Studiile au aratat un risc mai mic pentru unele tipuri de cancer – inclusiv colon, sân, și prostată – la persoanele care consumă cantități mai mari de acizi Omega-3.
  • Protecție împotriva afecțiunilor autoimune. Consumul mai mare de acizi Omega-3 poate reduce riscul de a dezvolta boli autoimune mai târziu în viață. Acești acizi grași s-au dovedit eficienți în tratarea afecțiunilor autoimune, inclusiv artrita reumatoidă, boala Crohn și Lupus.
  • Piele sănătoasă și tânără. Acizii grași Omega-3 hidratează pielea, previn acneea și îmbătrânirea prematură. De asemenea, acizii Omega-3 pot fi un tratament eficient pentru acnee, psoriazis și alte afecțiuni ale pielii.
  • Oase mai puternice și articulații mai puțin dureroase. Studiile arată că acizii Omega-3 pot stimula creșterea nivelului de calciu în oase și pot reduce riscul de osteoporoză. De asemenea, acești acizi grași pot ameliora durerile articulare pe care le simt persoanele care suferă de artrită.
  • Protecție cognitivă. Cercetările arată că un consum regulat de Omega-3 previne declinul cognitiv și chiar boala Alzheimer.
  • Combate ADHD. Consumul de acizi Omega-3 poate reduce simptomele ADHD, inclusiv hiperactivitatea, agresivitatea, impulsivitatea, dificultatea menținerii atenției și îndeplinirea sarcinilor.

Pentru a vă bucura de toate aceste beneficii, Saga Sănătate, distribuitor unic în România, aduce în casele tuturor ulei de pește pur islandez. Găsiți toata gama de suplimente alimentare Lysi pe www.lysi.ro și aflați ce spun clienții despre aceste produse pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/LYSIRomania/.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*