Creierul este afectat de mobil si televizor. Uite cum!

Deşi nu poate fi contestat efectul benefic al tehnologiei în procesul de învăţare prin accesul nelimitat la informaţie şi resursele educative pe care le pune la dispoziţie, nu putem să trecem cu vederea nici efectele negative pe care aceasta le are asupra dezvoltării copilului. Multe dintre aspectele legate de societate […] mai mult »

Ce fel de peşte consumă copilul şi de la ce vârstă

Carnea de peşte reprezintă o sursă foarte importantă de vitamina D, B2, calciu, fosfor, zinc, magneziu, potasiu, iod şi acizi graşi omega 3. Pe lângă aceste beneficii pe care peştele îl aduce în alimentaţia noastră, acesta reprezintă şi un produs cu grad mare de perisabilitate, un posibil risc de intoxicare […] mai mult »

Cum depistăm deficitul de omega 3

Organismul uman funcţionează ca un mecanism perfect, atâta timp cât îi sunt furnizate toate elementele de care are nevoie. În momentul în care depistează un deficit sau o supraîncărcare, semnalele încep să apară, însă nesesizate pot genera instalerea unor probleme medicale grave. CONTINUARE – Vezi cum depistăm deficitul de omega 3 mai mult »