De ce primul an e cel mai frumos? Iată 10 lucruri pe care trebuie să le ai în vedere!

Fiecare clipă petrecută cu copilul tău este magică. Și fiecare vârstă este minunată în felul ei. Nicio perioadă nu se compară însă cu primul an de viață al bebelușului. Atunci descoperi mogâldeața apărută în viața ta. Și tot atunci înveți să-l iubești. Însă primul an este și cel mai dificil. Iată ce trebuie să ai în vedere ca să-i asiguri cea mai bună dezvoltare.

De ce primul an e cel mai frumos. Iata 10 lucruri pe care trebuie sa le ai în vedere

Picture 1 of 1

Schimbări fantastice ale bebelușului

Pruncul abia venit pe lume crește într-un ritm uimitor. Iar dezvoltarea lui corectă în această etapă este decisivă și pentru anii care vor urma. Stimulează-l, asigurându-ți o alimentație bogată în acizi grași omega 3, dacă alăptezi. Studiile au demonstrat că ajută la dezvoltarea armonioasă a bebelușului.

Dependenţa lui bebe de tine, prima lui formă de iubire

Dependenţa puiului tău de tine e un lucru la care trebuie să te adaptezi din mers. Nu te simţi depăşită de situaţie! Dimpotrivă, învaţă să te bucuri de noua ta postură, extraordinar de frumoasă!

Lupte câştigate. Eşti mai puternică decât ai fi crezut

Aceasta este perioada în care te vei redescoperi şi pe tine. Vei învăţa să rezişti la oboseală, să ai răbdare, să-ţi depăşeşti toate limitele. Va fi greu, dar minunat!

Relaţia de cuplu capătă un nou chip

Nopţile nedormite, lipsa de timp dedicat pot crea o senzaţie de disconfort. Dar numai la început. Vei constata, imediat, că maternitatea îţi dă un plus de feminitate! Ce nu va trece neobservată în ochii partenerului tău. Poţi avea grijă de tine cu omega 3. Încetineşte îmbătrânirea şi păstrează elasticitatea şi strălucirea pielii.

Viaţa ta socială se schimbă

Acest an minunat vine şi cu schimbări în plan social. Chiar dacă nu mai ai la fel de mult timp să ieşi în oraş cu prietenii, nu e cazul să te întristezi. Pentru a ţine la distanţă depresia, ia în considerare suplimentele de omega 3. Stimulează stările de bine şi ţin tristeţea la distanţă.

Emoţii noi şi vechi

Emoţiile tale vor începe să fie tot mai mult legate de puiul tău. De acum înainte, vei învăţa ce înseamnă teama, îngrijorarea, bucuria provocate de mogâldeaţa de lângă tine. Şi aici, acizii graşi omega 3 îşi pot demonstra beneficiile. Au calitatea de a regla emoţiile şi de a asigura un echilibru sufletesc chiar şi în cele mai intense momente.

Împlinire

E un sentiment cu care va trebui să te obişnuieşti. Fiecare surâs al bebeluşului, fiecare scaun făcut la timp, fiecare alăptare reuşită va fi un motiv de bucurie pentru tine!

Reponsabilitate

Vei descoperi cât eşti de importantă şi îţi vei asuma tot mai multe responsabilităţi. Fă-o cu dragoste şi plăcere, nu cu teamă!

Vei reînvăţa să te joci

Un alt lucru important în acest prim an din viaţa puiului tău este ca tu să rămâi puţin copil. Va trebui să îţi găseşti disponibilitatea de a te juca cu el, de a-i zâmbi când gângureşte. Chiar şi atunci când eşti obosită sau tristă! Bucuria transmisă bebeluşului tău e în fişa postului de mamă!

Sănătatea ta, sănătatea lui bebe

Ca să rămâi în formă şi bebe pe care îl alăptezi să crească sănătos, asigurăte-te că îţi iei doza optimă de omega 3. Va ajuta la dezvoltarea ficatului şi a retinei. Îi va proteja sistemul cardio vascular. Îi va asigura o dezvoltare optimă a creierului. Altfel spus, cu omega 3 vei avea un copil deştept şi sănătos.

Surse foto: 1.bp.blogspot.com, healthandmindcare.com


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*