Beneficiile înotului pentru articulații și mușchi

Disconfortul la nivelul articulațiilor cu greu se poate suporta, mai ales că în cazul celor mai multe persoane, interferează cu activitățile zilnice, de la prima oră a dimineații și până seara la culcare. Pentru a vă menține o bună sănătate a articulațiilor, indiferent de vârstă, este recomandat să efectuați exerciții fizice în fiecare zi și să utilizați un supliment bogat în acizi grași Omega-3, calciu și vitamina D3. Vă recomandăm suplimentul natural Omega-3 Calcium Vitamin-3 Lysi, care conține ulei de pește și dozele zilnice necesare de calciu și vitamina D3. Cu ajutorul unui astfel de supliment și cu un program potrivit de exerciții, puteți contribui enorm la susținerea sănătății osoase și a articulațiilor.

O foarte bună formă de exercițiu fizic este înotul, deoarece apa este foarte prielnică pentru articulații. În primul rând, apa are abilitatea de a vă susține greutatea corporală. Ați observat vreodată cât de ușor este să vă plimbați în apă sau să țineți pe cineva în brațe în apă? Asta pentru că apa ia locul articulațiilor și vă susține greutatea. Articulațiile deja stresate și dureroase au parte de un moment de relaxare în apă.

Mai apoi, înotul este o formă excelentă de exerciții care poate fi efectuată indiferent de anotimp. Fie iarnă, fie vară, puteți să mergeți la orice piscină interioară și să petreceți măcar o oră în apă. Iarna, înotul este cea mai simplă formă de exercițiu, iar vara, înotul vă răcorește, vă energizează și vă revigorează, spre deosebire de celelalte tipuri de exerciții fizice care vă aduc în pragul deshidratării și al epuizării fizice. De asemenea, exercițiile fizice în apă, cum ar fi o oră de aerobic, sunt mult mai plăcute și mai ușoare.

Mai mult decât atât, în apă puteți efectua exerciții de intensitate ridicată așa cum cu greu ați putea face în afara apei. În apă, veți putea să vă concentrați asupra exercițiilor și nu veți simți nici urmă de durere la nivelul articulațiilor. Astfel, vă veți menține greutatea, ceea ce este ideal pentru sănătatea articulațiilor. Totodată, vă veți consolida masa musculară astfel încât să nu vă mai bazați doar pe articulații.

Înotul, precum și exercițiile fizice efectuate în apă, sunt însoțite de un imens beneficiu, și anume vă oferă energie cât să vă țină o zi întreagă. Disconfortul la nivelul articulațiilor au un efect destul de mare asupra întregului corp. Cei mai mulți oameni care acuză dureri de articulații se simt lipsiți de vitalitate, de energie, ba chiar leneși și obosiți mai tot timpul. Când înotați și practicați aerobic în apă, veți câștiga mult mai multă rezistență și energie de care aveți nevoie pe tot parcursul zilei. În mod activ, înotul și exercițiile în apă ridică greutatea pe care o punem zi de zi asupra articulațiilor și consolidează mușchii.

Suplimentele alimentare cu acizi grași Omega-3, cu calciu și cu vitamina D vă vin în ajutor, reducând totodată riscul de osteoporoză. O altă componentă-cheie din compoziția cartilajului și a articulațiilor este glucozamina. La rândul său, condroitina este o substanță necesară pentru sănătatea articulațiilor deoarece susține amortizarea și lubrefierea naturală a articulațiilor. Suplimentul natural Lysi Omega-3 Glucosamine reprezintă o combinație perfectă de Omega-3, glucozamină și condroitină. Este un supliment alimentar care contribuie la flexibilitatea încheieturilor, la regenerarea cartilajului și ameliorează durerea de la nivelul articulațiilor. Cu ajutorul unui astfel de supliment alimentar administrat zilnic și prin înot, veți contribui la sănătatea articulațiilor, veți avea energie și o dispoziție excelentă și vă veți menține la o greutate corporală adecvată.

 

 


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*