Consumul de ulei de peşte îmbunătăţeşte imunitatea

Imunitatea este cea care hotărăşte posibilitatea de protecţie a organismului împotriva germenilor de tot felul. Din păcate, imunitatea nu este la fel de puternică pentru toţi indivizii şi trebuie ajutată uneori pentru a servi îmbunătăţirii sănătăţii şi calităţii vieţii.

Acest lucru se face printr-un regim de viaţă sănătos, incluzând aici hrana, odihna, hidratarea, mişcarea, curăţenia şi multe altele. Se va avea în vedere zestrea genetică a fiecărui individ, posibilităţile lui native de a avea o imunitate bună.
Acolo unde se întâlnesc carenţe în acest sens, se caută mijloace suplimentare. Aceste mijloace sunt nenumărate, pornind de la echilibrarea aportului de vitamine şi minerale, precum şi personalizarea, în funcţie de necesităţi, a calităţii şi condiţiilor de viaţă.
Cercetările ştiinţifice, în acest sens, au stabilit, printre altele, că vitaminele A şi D au un rol important în întărirea imunităţii. Hrana consumată acoperă o parte din necesarul acestor vitamine, dar nu suficient pentru o imunitate perfectă, ceea ce impune consumarea unor suplimente alimentare adjuvante.
Acizii polinesaturaţi sunt formaţi din lanţuri de acizi graşi, cu multe legături duble între molecule.
 
Acizii graşi de tipul Omega-3 întăresc imunitatea
Datorită proprietăţii de producere a postglandinelor, ajută la reglarea tensiunii arteriale şi a procesului de coagulare a sângelui. Acizii graşi polinesaturaţi reduc durerea şi rigiditatea încheieturilor osoase în artrita reumatoidă, ajută la vindecarea unor dermatite şi protejează pe fumători de dezvoltarea unor afecţiuni pulmonare, cum ar fi răceala şi gripa.
Pentru aceste afecţiuni este recomandat IMMUNE MAX LYSI, considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale pentru combaterea răcelii, a gripei şi a oboselii. Conţine acizi graşi Omega-3 pentru a contribui la fortificarea în mod natural a sistemului imunitar.
IMMUNE MAX LYSI se prezintă sub formă de capsule moi care conţin ulei din ficat de rechin şi se recomandă copiilor peste 10 ani şi adulţilor, în doză de 2 capsule/zi.
Un aport zilnic adecvat de Omega-3 poate contribui la reducerea reacţiilor alergice, a riscului de boli autoimune şi chiar psihice, a bolilor de tip reumatoid, precum şi a bolilor cronice printre care şi cancerul.
S-a constatat că uleiul de peşte se poate folosi pentru atenuarea efectelor nocive ale chimioterapiei şi radioterapiei, ajutându-i pe bolnavii de cancer să suporte mai uşor  aceste tratamente traumatizante şi să stimuleze producţia de leucocite şi trombocite.
Datorită calităţilor antioxidante, antibacteriene şi antimicotice, uleiul de rechin este folosit din cele mai vechi timpuri, în Peninsula Scandinavă, pentru vindecarea rănilor şi combaterea stărilor de epuizare fizică.
Datorită conţinutului de vitamină D, uleiul de peşte este recomandat în tratamentul osteoporozei, întrucât joacă un rol esenţial în fixarea calciului în oase. Iar Vitamina A, care se găseşte, de asemenea, în uleiul de peşte are un puternic rol antioxidant şi oferă protecţie împotriva mai multor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul de colon, plămâni, mamar sau a celui hepatic.
Cercetătorii în domeniu susţin că Omega-3 acţionează pozitiv şi asupra fertilităţii, depresiei, circulaţiei sangvine şi a rahitismului.

 


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*