Copilul nu mănâncă pește? Iată un motiv pentru care ar trebui să alegi ulei de pește!

Un studiu a demonstrat că uleiul de peşte reprezintă o sursă excelentă de acizi graşi de tip Omega 3, indispensabili pentru menţinerea funcţiilor cardiovasculare şi pentru scăderea nivelului colesterolului “rău” din organism. Potrivit studiului, majoritatea persoanelor preferă uleiul de pește pentru că nu pot suporta peştelui simplu. În această categorie intră și copiii.

alegere ulei peste

Pe această cale, ținem să vă spunem că uleiul din ficat de cod pentru copii de la Lysi, importator Saga Sănătate reprezintă sursa ideală de Vitamina D, vitamina antirahitică și DHA și de Omega-3, principalul constituent al creierului. Este un produs foarte pur, care poate înlocui vigantolul, aducând în plus beneficiile Omega-3. De altfel, în țările nordice, uleiul de pește este recunoscut că îi face pe micuți isteți, viguroși și rezistenți. Acest produs este foarte ușor de administrat și asimilat, iar puritatea maximă Lysi este recomandată chiar copiilor sub 1 an, ca aport esențial de vitamina D.

În funcție de preferințe, sau de vârsta copilului, puteți alege formele lichide cu gust bun sau capsulele mici, ușor de înghițit. Și dacă aveți ceva amintiri neplăcute din copilărie referitoare la gustul uleiului de pește pe care-l consumam noi, uitați de această problemă. Nu există niciun risc ca micuțul dumneavoastră să vă respingă administrarea acestui produs din cauza gustului nu tocmai plăcut, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Puritatea, gustul bun, cantitățile generoase și eficiența sunt caracteristicile de aur ale produselor Lysi.

Se crede că există o legătură cu consumul regulat de ulei de pește, care ar ajuta în stimularea sistemului imunitar, permițând astfel organismului celui mic să fie mai rezistent în fața unor boli precum răceala, tusea și gripa. De asemenea, se pare că uleiul de pește are capacitatea de a trata ADHD, datorită concentrației sale ridicate de acizi grași. În cazul în care copilul dumneavoastră suferă de hiperactivitate, dislexie, dispraxie, incapacitatea de a finaliza sarcinile, instabilitate emoțională, atitudine ezitare, slabă coordonare, atenție de scurtă durată, slăbiciune a memoriei pe termen scurt, concentrație scăzută, tendința de a întrerupe alții, nepăsare, graba, impetuozitate, impulsivitate, IQ redus, sau tulburări de învățare, uleiul de pește este un remediu dovedit.

Prin urmare, nu există niciun motiv pentru a-i refuza copilului dumneavoastră acea doză de sănătate de care are nevoie. Un studiu care a implicat 120 de copii din districtul Durham a stabilit ca suplimentele cu omega 3 pot ajuta la îmbunatăţirea capacităţilor de citire, scriere şi de concentrare ale copiilor cu dificultăţi de învăţare. Și ce părinte nu-și dorește un copil sănătos și isteț? Așa că, luați în calcul administrarea de ulei de pește la copii.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*