Immune Max LYSI, inamicul răcelii

Oscilaţiile de temperatură şi precipitaţiile, combinate cu vântul puternic, sigur ne vor supune organismul la mult efort pentru a se redresa. În plus, această solicitare îl va face vulnerabil în faţa acţiunii viruşilor şi microbilor.

Immune Max Lysi
Cum îl putem fortifica? Cu ajutorul grăsimilor, mai precis cu ajutorul acizilor graşi esenţiali Omega 3.

Immune Max Lysi poate fi considerat unul dintre cele mai puternice mijloace naturale de combatere a răcelii şi, a formei sale mai grave, gripei. Totodată, acest supliment alimentar ne ajută organismul în lupta cu oboseală.

Cum reuşeşte Immune Max LYSI să realizeze aceste lucruri?

Suplimentul alimentar Immune Max LYSI, are un conţinut bogat în alkoxigliceroli, responsabili de stimularea intensă a sistemului imunitar la o persoană adultă. Acest conţinut îl valorifică şi îl conferă atributul de remediu natural extrem de preţios.
Este momentul să valorificăm încă o dată ideea că Immune Max LYSI constituie unul din cele mai puternice mijloace naturale de întărire a sistemului imunitar. În urma cercetărilor efectuate de-a lungul timpului, medicii au afirmat că datorită prezenţei alcoxiglicerolii în măduva oaselor sănătoase şi în laptele de mamă, aceşia au capacitatea de a oferi o imunitate naturală în lupta contra infecţiilor şi în dezvoltarea sistemului imunitar.
Prezenţa alcoxiglicerolilor într-un produs de calitate, cum este Immune Max LYSI, îi conferă o gamă variată de întrebuinţări benefice în organismul nostru, cum ar fi:

  • stimularea funcţiilor sistemului imunitar. În acest fel, organismul nostru este fortificat şi capabil să reziste în faţa acţiunilor bolilor şi a condiţiilor de mediu neprielnice;
  • favorizează refacerea sistemului nervos, având efecte benefice împotriva oboselii;
  • încetineşte procesul de îmbătrânire;
  • stimulează ritmul de refacere al organismului după o serie de terapii dure, cum ar fi, de exemplu, radioterapia sau terapia cu radiaţii;
  • îmbunătăţeşte mecanismul de producere a leucocitelor (numărul de celule albe din organism) şi trombocitelor (plachete de sânge, ce sunt responsabile de integritatea vaselor de sânge);
  • contribuie la procesul de refacere al ţesuturilor, accelrând ritmul de închidere a mai multor tipuri de răni, cum ar fi infecţiile, leziunile, arsurile etc;
  • conferă atât un efect antioxodant, cât şi antibacterian.

Immune Max LYSI este un produs benefic atât pentru seniori şi adulţi, cât şi pentru adolescenţi şi copii mai mari de 10 – 12 ani.
În ceea ce priveşte doza recomandată, această este de două capsule pe zi.

Sistemul nostru imunitar poate fi întărit şi prin acţiunea complementară a produsului Immune Max LYSI, alături de Omega-3 Lysi sau de Uleiul din ficat de cod Lysi.
Pentru că organismul nostru este unic, consultaţi un medic înainte de a folosi suplimente alimentare de Omega 3. În plus, un doctor vă poate indica şi doza optimă de administrare a suplimentelor de Omega 3.
Sănătatea noastră merită ce este mai bun şi ce poate fi mai bun, decât un produs natural, care să fortifice sistemul nostru imunitar? Immune Max LYSI ar putea juca un dublu rol în viaţa noastră, de la inamicul răcelii, la partenerul de nădejde al organismului nostru.

Beneficiile acizilor graşi esenţiali se aplică pe toată hartă noastră anatomică, de la dezvoltarea creierului nostru la diminuarea simptomelor premenstruale sau ale menopauzei.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*