Omega 3 + D Calcium – beneficii pentru sănătatea noastră

Omega 3 + D Calcium de la LYSI este recomandat pentru întărirea sistemului vostru imunitar şi, totodată, pentru sănătatea oaselor şi dinţilor.

 

Omega-D-Calcium-LysiAcest produs conţine elemente vitale pentru organismul nostru precum vitamina D, calciu şi acizi graşi esenţiali Omega 3.
Unul din principale beneficii ale produsului Omega 3 + D Calcium este că previne riscul de apariţie a osteoporozei sau boala oaselor fragile. Acest produs deveni astfel un aliat de nădejde al oaselor voastre, iar consumul acestuia trebuie realizat din timp, având în vedere că are o caracteristici specială. Despre ce este vorba? Osteoporoza nu se poate vindeca, ci doar preveni!

Omega 3 + D Calcium are o compoziţie specială şi completă pentru a-şi îndeplini misiunile în harta noastră anatomică. Uleiul de peşte Omega 3 conţine necesarul zilnic de vitamina D, prin care organismul nostru poate asimila firesc şi eficient calciul. Altfel spus, calciul şi vitamina D, constituie un tandem sau o echipă imbatabilă, ce ajută la absorbţia eficientă a calciului în organism.

După cum bine ştim, calciul este vital pentru sănătatea oaselor noastre, mai precis pentru păstrarea integrităţii oaselor, dar şi pentru declanşarea imunităţii.

În continuare, vă oferim un sfat preţios atunci când sunteţi în procesul de alegere a unui supliment alimentar cu Omega. Aveţi grijă ca acest supliment să includă două tipuri importante din familia de acizi graşi esenţiali Omega 3, DHA şi EPA.

Omega 3 +D Calcium de LYSI respectă acest principiu, fiind un produs de calitate, iar o capsulă conţine 145 mg EPA şi 95 mg DHA. Dacă tot am ajuns la compoziţia acestui supliment,

trebuie precizat faptul că produsul conţine, pe lângă acizi graşi Omega 3, vitamina D, vitamina E şi o tabletă de calciu.
Înainte de final, facem o scurtă recapitulare a întrebuinţărilor benefice oferite de acest supliment alimentar de la LYSI.

Achiziţionarea suplimentului alimentar Omega 3 +D Calcium reprezintă o investiţie în sănătatea noastră, fiind benefic atât pentru sănătatea oaselor şi sănătatea dinţilor, cât şi pentru declanşarea
Doza recomandată zilnic pentru adulţi şi pentru copii, ce au peste zece ani, constă în două tablete de Calciu + o capsulă Omega 3 + D .
Omega 3 + D Calcium este un produs ce conţine 90 de unităţi, împărţite în 30 de doze zilnice, cinci blistere cu capsule de 30 caps Omega-3 şi 60 tablete calciu.
Deşi Omega 3 + D Calcium aduce beneficii multiple corpului nostru, nu uitaţi că avem de-a face cu un supliment alimentar, iar administrarea sa nu substituie o alimentaţie echilibrată şi variată.

În plus, asiguraţi-vă că nu depăşiţi doza zilnică recomandată.
Pentru a fi siguri că beneficiem în întregime de proprietăţile sale, aveţi grijă cum depozitaţi acest produs. Iniţial, Omega 3 + D Calcium trebuie ţinut la loc uscat, ferit de razele soarelui, însă după deschidere trebuie păstrat la frigider.
Nu putem încheia, fără a preciza un aspect important. Acest suplimentar alimentar nu este indicat femeilor însărcinate, femeiilor care alaptează şi persoanelor care urmează o medicaţie anticoagulantă.
Sănătatea organismului nostru, cât şi sănătatea oaselor noastre, pot fi menţinute de un supliment alimentar de calitate, cum este Omega 3 + D Calcium de la LYSI.

Ştiaţi că minimum 60% din masa creierului uman este formată din grăsimi? Creierul şi sistemul nervos sunt dependente de o întreagă familie de grăsimi, cum ar fi:

  • grăsimi saturate şi monosaturate;
  • colesterol;
  • grăsimi polisaturate Omega 3, mai ales EPA sau acidul eiscosapentaenoic şi DHA sau acidul docosahexaenoic.

Acizii graşi Omega 3 nu pot fi produşi de organismul nostru.

În această situaţie, avem două opţiuni prin care să îi asigurăm creierului şi organismului nostru cantitatea necesară de Omega 3. Prima variantă este să avem grijă ca alimentaţia noastră să conţină produse bogate în Omega 3, cum ar fi somon, hering, ton, cod, hamsii, păstrăv, fructe de mare, cât şi seminţe de in, seminţe de cânepă, seminţe de dovleac, nuci, hummus, varză de Bruxelles, conopidă, zmeură etc.
A doua varianta constă în suplimente de Omega 3. Este recomandat să consultaţi un medic înainte de administrarea oricărui supliment alimentar.
Pentru a beneficia de rezultatele pe care vi le doriţi, alegeţi un produs de calitate, cu ulei de peşte pur irlandez.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*