Omega 3 Forte

În corpul uman există o paradigma interesantă, creierul şi sistemul nervos sunt compuşi, într-o mare parte din acizi graşi esenţiali Omega 3, însă organismul nostru nu îi poate produce. Aşadar, cum putem asigura corpului nostru cantitatea necesară de Omega 3 pentru a ne asigura o calitate bună a vieţii?

Omega 3 Forte de la LYSIÎn primul rând, trebuie să includem în alimentaţia noastră, produse bogate în Omega 3 cum sunt somonul, macroul, heringul, tonul şi alte specii de peşti, dar şi seminţe de in, seminţe de chia, seminţe de cânepă, nuci, conopidă, varză de Bruxelles etc.

Consumul regulat de alimente bogate în acizi graşi Omega 3 poate fi completat de consumul unor suplimente de Omega 3. Nu uitaţi să consultaţi un medic înainte de a începe administratea de suplimente alimentare!

Odată ce aţi făcut acest pas, recomandarea noastră este Omega 3 Forte de la LYSI.

Acest produs este un suplimentar alimentar de calitate, deoarece în compoziţia lui se găsesc atât acizi graşi Omega 3 DHA şi acizi graşi Omega 3 EPA, criteriu esenţial în alegerea celor mai bune suplimente de Omega 3. În compoziţia acestui produs se găsesc:

  • EPA: 275 mg/g;
  • DHA: 180 mg/g.

Este bine de ştiut că în compoziţia unei capsule de Omega 3 Forte LYSI se găseşte 1000 mg de ulei peşte cu 60% Omega-3.

Numeroase studii au reliefat faptul că uleiul de peşte are capacitatea de a diminua riscul de apriţie a unor inamici serioşi ai sănătăţii noastre precum ateroscleroză, hipertensiune arterială, infarct de miocard, aritmii, atacul cerebral, dar şi de reducere a nivelului colesterolului şi al trigliceridelor.

De exemplu, persoanele cu afecţiuni ale inimii sau predispuse la atac de cord, pot ţine la distanţă pericolul prin consumul de suplimente alimentare care conţin acizi graşi Omega-3, reducând astfel riscul unui accident coronarian.

Totodată, acizii graşi Omega 3 vin în ajutorul şi persoanelor care au suferit de un atac coronian, iar potrivit unor studii de specialitate efectuate în America, consumul de 1 gram de acizi graşi Omega-3 din uleiuri marine are capacitatea de a reduce riscul de reapariţie sau de repetare a atacului.

Pe lângă beneficiile oferite sistemului cardiac, acizii graşi Omega 3 din produsului conceput de LYSI, combat afecţiuni ale închieturilor cum ar fi artrita, dar combat şi afecţiuni la nivelului sistemului nervos precum maladia Alzheimer, schizofrenie, depresie etc.

În plus, suplimetul alimentar Omega 3 Forte de la LYSI întăreşte sistemul imunitar prin conţinutul său bogat în aceşti acizi graşi esenţiali Omega 3, şi ne fereşte de acţiunea bacteriilor, virusurilor şi alergenilor.

Nu putem omite să evidenţiem că aceşti acizi graşi Omega 3 se caracterizează printr-un efect antiinflamator puternic.

Pentru a vă bucura de proprietăţile suplimentului alimentar Omega 3 Forte, doza recomandată este de 1 capsulă pe zi. Acest produs conţine patru blistere, ce vă asigură 64 de doze zilnice.

Acest produs se ţine la uscat, ferit de razele soarelui, iar după deschidere, se păstrează în frigider.

Înainte de final, femeile însărcinate, femeile care alăptează sau persoanele care urmează un tratament cu medicaţie anticoagulantă, este impetuous necesar să consulte un medic înainte de începe consumul de suplimente cu Omega 3.

Produsul Omega 3 Forte LYSI constituie un aport semnificativ, care alături de o alimentaţie echilibrată şi diversificată, pot stimula şi menţine sănătatea inimii, a creierului şi a articulaţiilor.

Creierul şi organismul nostru au nevoie de acizii graşi Omega 3 pentru a-şi desfăşura activitatea în parametri optimi. Sănătatea noastră merită un produs de calitate, cum este Omega 3 Forte LYSI pentru menţinerea calităţii vieţii noastre.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*