Totul despre beneficiile uleiului din ficat de rechin!

Există perioade în viața noastră în care ne simțim obosiți și stresați, iar acest lucru ne poate afecta serios imunitatea. Mă confruntam foarte des răceli urâte, zile petrecute în pat, îngropată în medicamente. Asta până am descoperit uleiul din ficat de rechin de la Lysi Islanda.

Totul despre beneficiile uleiului din ficat de rechin

L-am descoperit întâmplător, când căutam diverse remedii naturale pentru o răceală care nu îmi mai trecea. Am aflat ulterior pe pielea mea că uleiul din ficat de rechin este unul dintre cele mai puternice remedii împotriva răcelilor. Mai mult decât atât, uleiul din ficat de rechin Lysi revigorează organismul, îți oferă energia necesară și  îți crește inumitatea. Cu alte cuvinte, mai puține zile petrecute în casă din cauza răcelii, mai multe zile pline de energie!

Studiile realizate de-a lungul anilor au demonstrat faptul că uleiul din ficat de rechin are un efect extraordinar asupra imunității, acesta având un conținut mare de alcoxigliceroli, care stimulează producția de leucocite (leucocitele au rolul esențiale de a ne proteja organismul de infecții). Uleiul din ficat de rechin Lysi conține o cantitate mult mai mare de alcoxigliceroli decât corpul omenesc poate produce. În plus, uleiul din ficat de rechin conține și scvalen, un antibiotic natural, și scvalamină, compus cu proprietăți antibacteriene și antifungice.

Iată la ce poți utiliza uleiul din ficat de rechin:

  • Refacerea țesuturilor și închiderea rapidă a rănilor
  • Încetinirea procesului de îmbătrânire
  • Refacerea mai rapidă a organismului după anumite tratamente, cum ar fi cele de radioterapie sau chimioterapie
  • Stimularea sistemului nervos și eliminarea stărilor de oboseală
  • Stimularea sistemului imunitar

Immune Max Lysi sau uleiul din ficat de rechin este recomandat a fi consumat de toate persoanele, dar mai ales de cele care suferă de rinită alergică, astm bronșic, infecții cronice, ciroză sau diabet zaharat.  Se spune chiar că uleiul din ficat de rechin are un rol important și în prelungirea și îmbunătățirea calității vieții pentru bolnavii de cancer datorită conținutului de compuși care blochează dezvoltarea celulelor tumorale.

Nu în ultimul rând, nu ar trebui să îți faci griji că Immune Max Lysi ar putea conține mercur. Toate uleiurile de ficat de rechin produse de Lysi sunt supuse unui proces de purificare, atent supervizat de specialiști și au o compoziție controlată. În plus, certificatele de analiză ale produselor atestă lipsa mercurului din uleiul din ficat de rechin.

Personal, consum uleiul din ficat de rechin doar în perioadele foarte încărcate, în care am foarte mult de lucru la locul de muncă, sau în perioadele cu schimbări bruște de temperatură. De altfel, nu se recomandă consumul Immune Max non-stop, ci doar în cure de 1-2 luni.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*