Fructul dragonului, plin de Omega 3

Pentru românii care frecventează des hipermarketurile, la raionul de fructe și legume exotice au observat cu siguranță un fruct mai aparte, despre care nu știu mai nimic. Este vorba despre fructul dragonului, destul de scump ca preț, dar de neprețuit atunci când vine vorba despre sănătate. Fructul dragonului este una dintre cele mai bune surse naturale de acizi grași Omega 3, cu atât de multe beneficii pentru sănătate.

fructul dragonului 1

Picture 1 of 5

Pulpa se consumă rece

Deși mai puțin cunoscut de români, fructul dragonului este extreme de apreciat în centrul și sudul Americii și în Asia (îndeosebi în Taiwan, Vietnam, Thailanda și Filipine). Sunt trei tipuri de fruct, dintre care cel mai cunoscut și considerat mai bun este cel cu coajă și pulpă roșie. Mai există și fructul dragonului cu coajă roșie și pulpă albă, sau cu coaja galbenă și pulpa albă. De la fruct se consumă pulpa, un adevărat deliciu când este consumată rece. Este unul dintre cele mai sănătoase alimente, iar consumul lui aduce o mulțime de beneficii organismulului uman.

CONTINUARE – Fructul dragonului, plin de Omega 3


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Pages: 1 2 3 4 5

Ai ceva de adăugat?...

*